Pravila
privatnosti

Mi smo tu za vas

Obrada podataka

Molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete prije nego počnete koristiti našu stranicu. Korištenjem stranice prihvaćate činjenicu da se slažete s pridržavanjem pravila.

Voditelj obrade podataka koje ostavljate na ovoj web stranici je obrt za savjetovanje i marketinške usluge Dweb – OIB: 96399281928. Poštujemo Vašu privatnost i poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obavezama, a to uključuje i Uredbu 2016/679/EU (GDPR).

Koje podatke prikupljamo

Ovu stranicu možete posjećivati bez otkrivanja osobnih podataka. Slobodni ste ispuniti naš obrazac ili postali nam email, te tada dajete svoju privolu da možemo koristiti vaše osobne podatke. Vaši podaci koriste se isključivo za svrhu koju su namijenjeni.

Kome mogu biti otkriveni vaši osobni podaci

Vaše podatke mogu se podijeliti s trećim pravnim osobama samo ako za to postoji pravna osnova. Kako bismo unaprijedili vaše iskustvo, ova web stranica spojena je na Google Analytics. Preko Google Analytics informacije se dijele na anonimnoj osnovi, a uključuje IP adrese i podatke iz ‘kolačiča’. Kako Google prati podatke i kako ih vi možete regulirati, pronađite ovdje

Što su kolačići?

Kolačići (tzv. cookies) su minijaturne datoteke koje se pohranjuju na računalo ili mobilni uređaj kada posjetimo neku web stranicu. Kolačići dozvoljavaju web stranici da “zapamti” aktivnosti ili postavke posjetitelja iz prethodnih posjeta, kako bi ih pri sljedećoj posjeti mogla automatski primijeniti. Na taj način web stranica već “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Kolačići se najčešće koriste za pamćenje specifičnih preferencija korisnika, za pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, za skupljanje analitičkih podataka ili za promotivne kampanje. Kolačići ne šalju spam poštu niti pamte vaše lozinke. Ova web stranica koristi kolačiće, i to privremene, kolačiće ‘prve strane’ i one s ‘treće strane’ koje su postavljene od drugih web stranica poput Google-a.

Uvjeti korištenja

Web stranica www.dwebmarketing.eu sadrži materijali čiji je sadržaj zaštićen autorskim pravom.

Što nije dopušteno

Dopušteno je samo kopiranje dokumenata ili materijala s ove web stranice samo u nekomercijalne svrhe i individualnu upotrebu.

Ograničene odgovornosti

Ovdje su navedeni svi podaci s namjerom da budu točni i precizni, no nismo odgovorni za njihovu točnost.